BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Saran Group 24. Atatürk Spor Salonu’nu İzmit’te açıyor!

Saran Group tarafından Alikahya’da yapımı tamamlanan Atatürk Spor Salonu 7 Nisan’da açılıyor 

05 Nisan 2023 21:47
Saran Group 24. Atatürk Spor Salonu’nu İzmit’te açıyor!

Daha yaşanılabilir bir İzmit için emek harcayan İzmit Belediyesi, geleceğin sporcularının yetişmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Alikahya’da Saran Group tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Spor Salonunda çalışmalar sona erdi. Tesisin açılışı 7 Nisan Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

ÇOCUKLAR VE GENÇLER SPOR YAPACAK

Geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tanıtım programı yapılan; 570 metrekare alanda inşa edilen, Alikahya Atatürk Mahallesi Bağımsızlık Caddesi üzerinde bulunan Alikahya Kültür Merkezinin bahçesinde yer alan, 150 kişi kapasiteli çok amaçlı spor salonunda çocuklar ve gençler gönüllerince spor yapabilecek.

SPOR SEVGİSİ AŞILANACAK

Türkiye, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kutsal emaneti olan Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu yaşarken; Saran Group da Türkiye’nin geleceği gençlere spor sevgisini aşılamak ve onların topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla spor salonları açmaya devam ediyor. 

SADETTİN SARAN AÇILIŞI YAPACAK

Saran Group’un gelenekselleştirdiği ve her yıl düzenli olarak Türkiye’nin çeşitli illerinden gençlerin kullanımına sunduğu spor salonunun 24.’sü 7 Nisan’da İzmit’te açılıyor. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın açılışını yapacağı spor salonu her zamanki gibi Atatürk’ün adını taşıyor. 

İLK SPOR SALONUNU 2000’DE AÇTILAR

Türkiye’nin güçlü geleceği için zinde, duyarlı, bilinçli ve sağlıklı bir nesil yetiştirmesine katkı sağlamak amacıyla eğitim ve spor alanlarında kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Saran Group; geleceğin sporcularının yetişmesine destek olmaya devam ediyor. Bu hedefle ilk spor salonunu 2000 yılında açan Saran Group, 23 yıldır Türkiye’nin 7 bölgesinde spor salonları açarak Millî Eğitim Bakanlığı’na devrediyor. 

ALİKAHYA’DA İNŞA EDİLDİ

Türkiye genelinde ihtiyaç duyan illerde gençleri spora teşvik etmek, spor yapmalarına imkân tanımak üzere bugüne kadar toplam 23 spor salonu açan Saran Group; 24. spor salonunu İzmit’te Alikahya’ya inşa etti. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran tarafından açılışı yapılacak olan  “Atatürk Spor Salonu” her sene olduğu gibi yine sarı - lacivert renklerle inşa edildi. Çok sayıda davetlinin katılacağı İzmit Atatürk Spor Salonu açılış töreninin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.