BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çenesuyu ailesi iftarda buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, iftar programında Kocaeli’nin en önemli markaları arasında yer alan Çenesuyu A.Ş.’nin çalışanları ve aileleri ile bir araya geldi 

03 Nisan 2023 12:13
Çenesuyu ailesi iftarda buluştu

YELKEN KAFE’DE BULUŞTULAR

Kocaeli’nin bölgeye açılan en önemli markaları arasında yer alan Çenesuyu A.Ş., Başkan Aygün yönetiminde yapılan yatırımlarla büyümeye devam ederken, Çenesuyu çalışanları bu kez kendileri için düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yelken Kafe Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Çenesuyu çalışanları ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. 

BAŞKAN AYGÜN’ÜN KATILIMIYLA

İftar programında çalışanlarla tek tek sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Belediyemiz iştiraklerinden asırlık lezzetimiz Çenesuyu A.Ş. çalışanlarımız ile iftar programında bir araya geldik. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Derince’mizin ve bölgemizin en önemli markası olan Çenesuyu ailemizin tüm çalışanlarına hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.