BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinin kıl çadırları ulusal basında yer buldu

İzmit Belediyesinin Adıyaman’da kıl çadırlardan kurduğu Çadır Yaşam Alanı’nın selden etkilenmemesi ulusal basının dikkatinden kaçmadı 

02 Nisan 2023 16:01
İzmit Belediyesinin kıl çadırları ulusal basında yer buldu

Kahramanmaraş dahil 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin yaralarını sarmak adına İzmit Belediyesi dört bir koldan bölgeye gitti. Her koşulda depremzedelerin yanında olmaya özen gösteren İzmit Belediyesi ekipleri, çalışmalarına süreç içerisinde de devam edecek. Yine İzmit Belediyesi ekipleri tarafından oluşturulan Çadır Yaşam Alanları’nda da hayat bütün akışı ile devam ediyor.

KIL ÇADIRLAR SELDEN ETKİLENMEDİ

Kıl çadırlardan oluşan Adıyaman’daki Çadır Yaşam Alanı, bölgede yaşanılan sel felaketinden etkilenmedi. Hiçbir çadıra bile su girmemesi ulusal basının da dikkatini çekmeyi başardı. TV100 haber kanalı yaptığı yayın ile İzmit Belediyesine ait kıl çadırların selden etkilenmediğini belirtti.

ÖZER, “GÖZENEKLİ BİR YAPISI VAR”

TV100 mikrofonlarına konuşan İzmit Belediyesi Koordinatörü Nurullah Özer, “Kıl çadırlar, keçi kılından yapılmış bir çadır. Su kesinlikle geçirmiyor. Bir de nefes alan yapısı var. Kendisi gözenekli. Yağmur yağdığı zaman o gözenekler kapanıyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.