BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vekil adayı Kavun: Kocaeli'ni lider kent yapacağız

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Aynur Vergili Kavun, “Millete hizmet yolunda yaşanan tüm sıkıntıları çözecek işlere imza atarak, "Kocaeli'ni her alanda lider kent yapacağız" dedi. 

30 Mart 2023 19:11
Vekil adayı Kavun: Kocaeli'ni lider kent yapacağız

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olan Aynur Vergili Kavun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Kavun, siyasetin önemli isimleriyle de bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Milletvekili adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Kavun, " 14 Mayıs'a İYİ'lerin iktidar olmasına az kaldı. Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde bizlerde sahada çalışmalarımıza devam ediyor.

Partimize olan ilginin her geçen artması vatandaşların umudu bizde görmesi bizleri oldukça mutlu ediyor. 14 Mayıs'a kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalmadık kapı elini sıkmadığımız vatandaşımızı bırakmayacağız. Bu yolda ilk önce aday adayı sonra aday ve halkımızın oylarıyla da milletvekili olarak mecliste hizmet etmek içinde yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Halkın vekili olarak milletimize hizmet etmek için gecemizi, gündüzümü de katarak mücadele edeceğim" dedi.

Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olan Kocaeli'nin yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını ifâde eden Kavun, “Cumhuriyet'imizin 100'ncü yılında Kocaeli'ni her alanda öncü olan bir il haline getirmek için çalışacağız. Sanayiden, turizme, istihdamdan diğer tüm alanlarda Kocaeli'ni lider kent yapacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.