BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit sahada

İYİ Parti Genel Merkezinin başlatmış olduğu “Kapı çal, Gönül al” Projesiyle anılan “Çat Kapı” programı kapsamında İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İl -ilçe yönetimi ve teşkilat üyelerinden Alikahya ve Turgut mahallerine çıkarma gibi ziyaret.  

24 Mart 2023 17:01
İYİ Parti İzmit sahada

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İl Yöneticilerinden Fatih Aydın, İlçe Muhasibi Fuat Mandil, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Günay Özdemir,Türk Dünyası ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Okan Bilek, Sağlık Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Cavide Yücer ve gençlik ve kadın politikaları teşkilatı  önce Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Özgür Sarıca ve Merkez Mahalle Muhtarı Recep Kahveci’ yi makamlarında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan İYİ Partililer ardından da mahalle sakinlerini yine hane hane tek tek gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan . Halkımızın, özellikle hanımların ilgisi bizi çok memnun etmektedir. Ulaştığımız her hanede çok olumlu dönüşlerle karşılaşıyoruz. Ayinemiz işimizdir diyoruz ve gezmediğimiz diğer mahallelerimizi de gezip süratle bitireceğiz. Aynı zamanda tüm esnaflarımız ile yine işletme sahibi hanımlarımızın işyerlerine de ulaşmak, sorunlarını dinleyip imkanlarımız dahilinde çözüme ulaştırmak çok mutluluk veriyor. Her geçen gün kadınlarımızın partimize olan sevgisi, ilgisi artmakla beraber üye olmak için bizlere ulaşmaları hepimizi daha da motive ediyor. Bizimle birlikte yüreklere dokunan cesur, kararlı, davasına sahip çıkan tüm teşkilatıma, üyelerimize, hanımlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Daha sonra da sahalara sığmayan bir teşkilatla “Çat Kapı” çalışmalarına devam eden İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan ve teşkilatının programına; Milletvekili aday adaylarından önceki dönem İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız, Ali Paşa Naipoğlu, Nurcan Acaroğlu Göktaş, Şakir Süloğlu, İl SKM Başkanı Zekeriya Özak, Kadın Politikaları Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met, Parti Basın Sözcüsü ve Basın Medya Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç, il ve İlçe parti yöneticilerinin de katılımıyla Turgut Mahallesine çıkarma gibi mahalle ve esnaf ziyareti yaptılar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.