BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinin kıl çadırları ulusal basında ses getirdi 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman’da çadırkent inşa eden İzmit Belediyesinin kurduğu kıl çadırlar, ulusal basında ses getirdi  

14 Mart 2023 10:11
İzmit Belediyesinin kıl çadırları ulusal basında ses getirdi 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından İzmit Belediyesi, İzmit’te düzenlediği yardım kampanyalarının yanı sıra afet bölgesinde de yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda depremden en fazla etkilenen illerden biri olan Adıyaman için çalışmaların hızlı bir şekilde başladığı ve kıl çadırların kullanıldığı çadırkentin kurulumu tamamlandı.

HABER GLOBAL KANALINDA YAYINLANDI

Birçok sosyal donatının da yer aldığı çadır kentte İzmit Belediyesi tarafından iklim şartlarına uyum sağlayan ve insan yaşamına birçok kolaylık getiren kıl çadırlar kullanıldı. Depremzedelerin zorlu sürecini kolaylaştırmak adına İzmit Belediyesi tarafından kurulan çadırkentteki kıl çadırlar, Haber Global kanalı tarafından haberleştirildi.

BİRÇOK ÖNEMLİ ÖZELLİĞE SAHİP

Soğuk ve sıcak geçirmeme özelliğine sahip çadırlar hakkında Anadolu Ajansına bilgi veren İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Bu çadırların en büyük özelliklerinden biri yağmur suyunu sahip olduğu gözenekler sebebiyle içeriye geçirmemesidir” dedi. Haberde ayrıca, İzmit Belediyesi tarafından kurulan alanda mobil çamaşır makinesi, seyyar tuvalet ve banyo kabinlerine de yer verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.