BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Patibüs'ü depremden zarar gören hayvanlar için afet bölgesine gitti

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü,  afet bölgesinde depremden zarar gören hayvanların tedavilerini yapmak üzere gezici muayene aracı Patibüs’ü deprem bölgesine gönderdi 

11 Mart 2023 18:55
Patibüs'ü depremden zarar gören hayvanlar için afet bölgesine gitti

İzmit Belediyesi, Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından tüm imkanlarıyla bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Yaraların sarılması için çadırkentler, konteynerler ve aşevleri kuran İzmit Belediyesi, depremden zarar gören hayvanlar için de harekete geçti.

TÜM İLLERE GİDİLECEK

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, gezici muayene aracı Patibüs ile birlikte deprem bölgesine doğru yola çıktı. Bugün bölgeye ulaşan ekip çalışmalarına Kahramanmaraş'ta başlayacak, depremden zarar gören tüm illere girerek hayvanların tedavilerini gerçekleştirecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İzmitli 2023-03-11 17:37:29

Vallahi mozot ta günah sebetçide izmit 6 km olan yerlerde köpekler ölüyor sen deprem bölgesine gönderin şov yapın burdaki köpekler öldü