BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Sepetçi Köyü’ne bırakılan sokak köpekleri açlıktan ölüyor

İzmit Sepetçiler Köyü’ne gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından sahipsiz sokak köpekleri bırakılıyor. Taş ocağı mevkiinde yaklaşık 100 tane köpek var. 

08 Mart 2023 05:55
İzmit Sepetçi Köyü’ne bırakılan sokak köpekleri açlıktan ölüyor

Ortada yiyecek bir şey olmayınca köpekler etrafta gördükleri tavuklara saldırıyorlar. Yaklaşık 40 tavuğun köpekler tarafından telef edildiklerine dair bilgiler geliyor. Tavuk besleyemez hala gelen vatandaşlar açlıktan öldüklerine de şahit oldukları köpeklerin bu alandan alınmasını istiyorlar. 

Köylüler, telef edilen tavuklarımıza mı, açlıktan ölen köpeklerin içinde bulundukları duruma mı üzülelim şaşırdık kaldık. Köpeklerin köyümüzden alınmasını istiyoruz şeklindeki sözlerle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çağrıda bulundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.