BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aynur Çakır Kuaför ve Güzellik Salonu yeni adresinde hizmette

Körfez ilçede Aynur Çakır Kuaför ve Güzellik Salonu, yeni adresinde hizmete girdi. 

05 Mart 2023 07:27
Aynur Çakır Kuaför ve Güzellik Salonu yeni adresinde hizmette

Körfez İlçe Güney Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:31 adresinde, güzellik ve kuaförlük üzerine hizmet veren genç girişimci iş kadını Aynur Çakır’ın sahibi olduğu Aynur Çakır Kuaför ve Güzellik Salonu, kendine ve güzelliğine önem veren kadınların adresi konumunda bulunuyor. 

11 yıldır bu sektörde hizmet veren genç girişimci Aynur Çakır; son derece modern olarak dizayn edilen yeni yerinde. son teknoloji cihazları ve marka ürünlerle hizmet veriyor.  Kendi alanında uzman bir ekiple hizmet verilen iş yerinde; saç bakımı,  tırnak tasarımı; manikür, makyaj, kirpik lifting, lazer epilasyon, profesyonel makyaj, cilt bakımı, kaş bakımı, vücut bakımı, kalıcı makyaj gibi güzellik adına her alanda hizmet veriliyor. 

İş yeri sahibi ve işletmecisi Aynur Çakır, “Bizim için en önemli hizmet anlayışı; profesyonel bir ekiple; marka ürünlerle, alanında ki son teknoloji cihazlarla müşterilerimize hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Müşteri memnuniyete bizim için en öncelikli hizmet anlayışımızın unsurudur. Güzellik bizim işimiz. 

Mart ayına özel kampanya da düzenledik. Bizim sektörde en önemli şeylerden biride sağlıklı ürün ve hijyenik ortam ve uygulamadır. Biz, güzelliğin adresiyiz. Biz, kendini şımartmak isteyen kadınlarımızın adresiyiz. Kendini güzel ve özel hissetmek isteyenler; mutlaka bizimle irtibata geçsinler’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.