İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında İzmit Belediyesine bağlı mahallelerde davul çalacak kişilerin başvurularını almaya başladı. Ramazan ayı boyunca sahurda davul çalmak isteyen vatandaşlar; muhtarlıklardan uygunluk belgesi, ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek başvurularını yapabilecek.
15 MART’A KADAR SÜRECEK
Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayına ayrı bir renk katan davulcuların başvuru yapmasının zorunlu olduğunu açıklarken davulcu adaylarının bağlı bulundukları muhtarlıklardan uygunluk yazısı almaları gerektiğini vurguladı. Davul çalmak isteyen vatandaşlar, 15 Mart Çarşamba gününe kadar İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek başvurularını yapabilirler.
DAVULCULARA ÖZEL KİMLİK VERİLECEK
Zabıta Müdürlüğü ayrıca, davul çalacak kişilere tanıtıcı özel bir kimlik verecek. Davulcular, vatandaşları sahura kaldırırken ve bahşiş toplarken bu kimlikleri kullanacak.
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti
Körfez Gençlerbirliği Basketbol A Takımı kadrosunu güçlendirdi
SEDAŞ’tan başarılı çalışanlara ödül
İzmit Belediyesi’nden okullarda öğrencileri beslemeye devam




