BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, kardeş belediyelerin kurduğu çadır kenti ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Çanakkale Ayvacık-Bayramiç kardeş belediyelerin Hatay Defne’de kurduğu çadır kenti ziyaret etti 

28 Şubat 2023 09:11
Başkan Hürriyet, kardeş belediyelerin kurduğu çadır kenti ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Hatay Defne’de bulunan Aşevi’nde vatandaşlara sıcak yemek hizmeti çalışmalarına destek verirken bölgede yapılan çalışmaları da ziyaret ediyor. Bu kapsamda Başkan Hürriyet son olarak Çanakkale Ayvacık-Bayramiç kardeş belediyelerinin Defne’de kurduğu çadır kenti ziyaret etti. 

BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Başkan Hürriyet’i karşılayarak çalışmalarından bahsetti. Başkan Hürriyet de Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta kurulacak olan çadır kentler üzerine Başkan Bayram ile bilgi alışverişinde bulundu. Her iki başkan da birbirilerine çalışmalarında kolaylık diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.