BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Zeydan Karalar ile bir araya geldi

Deprem bölgesinde çadırkent kurma çalışmalarını yürüten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, depremden etkilenen şehirlerden biri olan Adana’ya geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir araya geldi 

25 Şubat 2023 11:48
Hürriyet, Zeydan Karalar ile bir araya geldi

Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde olan; ekibiyle birlikte afet bölgesinde çadırkent kurma çalışmalarını yürüten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet son olarak depremin ağır hasar verdiği şehirlerden biri olan Adana’ya gitti. Bölgedeki ihtiyaç ve talepleri yerinde görüp İzmit’teki ekibiyle koordineli çalışan Başkan Hürriyet, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile görüştü. 

İLK DURAK ADANA

İzmit’e geldikten 2 gün sonra tekrar deprem bölgesine hareket eden Başkan Hürriyet, “Çalışmalarımızı koordine etmek ve mevcut çalışmaları yerinde inceleyebilmek için geri döndüğümüz deprem bölgesinde ilk durağımız Adana oldu. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.