BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İSU, kaldırımı kırdı, apartmana zarar verdi

İSU ekipleri, Körfez İlçede kaldırımı kırarken apartmana da zarar verdi. 

22 Şubat 2023 20:34
İSU, kaldırımı kırdı, apartmana zarar verdi

Körfez İlçe Güney Mahallesi Dadaş Sokak üzerinde meydana gelen arızayı yaklaşık 5 ay önce tamir eden İSU, aynı alanda kırdığı ve söktüğü kaldırımı yapmadan bırakıp gitti. 

Dadaş Sokak No :22 adresinde bulunan Zarafet Apartmanı’nın kapı girişini de kepçeyle kıran İSU Görevlileri; ‘Biz gelip yapacağız. Burası bizim hatamızdan kaynaklandı’ demelerine rağmen aradan geçen 5 aya rağmen yapmadılar. 

Apartmanın kapış, İSU’nun verdiği zarardan dolayı kapanmıyor. Apartman sakinleri durumu her gün İSU ve diğer yetkililere bildirmelerine rağmen, ‘Bu gün-yarın’ diye oyalamaları; apartman sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Aynı alanda bulunan başka bir iş yerinin önünü yapan İSU Yetkilileri, bu alanı yapmaması, tepkilere neden oluyor. Kaldırıma zarar veren; apartman girişini kıran; insanların mağdur olmasına neden olan İSU Yetkilileri; apartman sakinlerinin ve aynı alanda iş yerleri bulunan vatandaşların tepkisi ile karşılaşıyor. Vatandaşlar, bir an önce kaldırımın ve apartman girişinin yapılmasını istiyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.