BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yardım götürdüğü deprem bölgesinde zehirlenerek öldü

Körfez ilçeden deprem bölgesine yardım götüren nakliyeci İsmet Yanık üşüdüğünde ısınmak için aracındaki klimayı çalıştırarak uykuya daldı ve bir daha da uyanamadı.  

10 Şubat 2023 11:56
Yardım götürdüğü deprem bölgesinde zehirlenerek öldü

Körfez ilçede nakliyecilik yapan İsmet Yanık,  yardım malzemelerini götürmek için deprem bölgesi olan Malatya’ya gitti. Yardımları dağıttıktan sonra yorulan, üşüyen Yanık ısınmak için aracın içindeki klimayı çalıştırdı bir süre sonrada uyuya kaldı.

Aradan saatler geçti ve aracın yanına gelen arkadaşı İsmet Yanık’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Uyurken zehirlenen İsmet Yanık’ın birkaç gün önce sosyal medyadan canlı yayın yaptığı da ortaya çıktı.

İsmet Yanık’ın o canlı bağlantıda sarf ettiği sözlerin içeriği şöyle:

"Şu anda Düzce’deyim, istikametim Malatya. Evde otururken bir karar aldım ve yola çıktım, imkanım çerçevesinde yardım etmeye gidiyorum. Bazılarınız bilirsiniz ben taşımacılık işi yapıyorum. Kendi aracımla, minibüsümle çıktım şu anda bir başımayım. Vicdanı olan herkes yapacağını yaptı zaten ben vicdansızlara sesleniyorum. Evladınız varsa gözünün içine bakın belki vicdana gelirsiniz. Ben belki çok büyük bir yardım götüremiyorum, 3-4 bin ekmek alıp dağıtacağım” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.