BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İş insanı Nazmi Ertuğral’dan hayati öneri

İzmit’te iş ve siyaset dünyasında geniş bir kesim tarafından tanınan Nazmi Ertuğral, binlerce kişinin hayatını kaybettiği, milyonların olumsuz etkilendiği deprem felaketlerinin benzerlerinin yaşanmaması adına dikkat çeken önerilerde bulundu. 

10 Şubat 2023 07:28
İş insanı Nazmi Ertuğral’dan hayati öneri

Deprem bir doğa olayıdır ve milyonlarca yıldır da yeryüzü sallanır. Dayanıklı binaların inşa edildiği Japonya’da 8 şiddetindeki depremlerde bile tek bir kişinin dahi burnu kanamaz. Türkiye’deki benzer felaketlerde ortaya çıkan can kayıplarının nedeni kader değil, tedbirsizliktir. Bilime önem vermemek, bilimsel gerçeklerden kopuk olmaktır.

İYİ Parti saflarında yer alan ve siyasetçi kimliği ile de öne çıkan İzmitli iş insanı Nazmi Ertuğral bu duruma dikkat çekerek hayati bir öneride bulundu.

İşte o paylaşımın içeriği:

Önerimdir..

Araç muayene sistemini Alman TUV e teslim ettiğin gibi, İnşaat Yapı Denetim Sistemini de, bu işi öğrenene kadar en güvenilir Japon Şirketine teslim edeceksin.

Ahlakla ve bilimle, acımasız denetim olacak.

Japon inşaat yönetmeliğini de tercüme edip uygulayacaksın. Detaylar halledilir.

Kimse kusura bakmasın, Gerisi palavra.

Bu ülkenin denetim sisteminde ahlak bitmiştir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nermin TİRBEN 2023-02-10 15:36:29

Katılmamak mümkün değil!