BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’den Hatay’a iş makineleri ve teknik ekip 

Başiskele Belediyesi, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinde yaraların sarılması için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor. 

08 Şubat 2023 09:15
Başiskele’den Hatay’a iş makineleri ve teknik ekip 

Belediye ve halk olarak Başiskele’den deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere 5 TIR dolusu yaşam malzemeleri gönderen Başiskele Belediyesi, Hatay’da arama ve kurtarma çalışmalarına katkı sunmak için de bölgeye iş makineleri ve uzman teknik ekip gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremin ardından insani yardım ve destek için seferber olan Başiskele Belediyesi,  6 iş makinesi, 2 kamyon, 1 çöp kamyonu ve 1 panelvan zabıta aracıyla birlikte 15 kişilik uzman teknik ekibi bölgeye sevk etti. 

ANTAKYA’DA MİNİ BELEDİYE KURULACAK

Başiskele Belediyesi, Kocaeli Valiliği’nin talimatıyla Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da mini bir belediye kurarak kriz merkezi oluşturacak. Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir koordinesinde belediye personelleri hem arama kurtarma çalışmalarına destek verecek hem de belediyecilik hizmetlerini Antakya’da sürdürecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.