BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hicran Bozkurt’tan hastalara moral ziyareti

AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı da olan, aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda vazife yapan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve ABM Mühendislik Firması’nın Yönetim Kurulu başkanı genç girişimci iş kadını Hatice Bozkurt, Kocaeli Üniversitesi’nde ameliyat olan Sahure Çakmak’ı ziyaret ederek moral desteğinde bulundu.  

05 Şubat 2023 18:37
Hicran Bozkurt’tan hastalara moral ziyareti

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde beyin ameliyatı geçiren ve tedavisi hala hastane de devam eden genç kızı ve refakatçi olarak yanında kalan annesini ziyaret eden Hicran Bozkurt, geçmiş olsun, Allah şifalar versin’ diyerek, genç kıza ve annesine moral desteğinde bulundu. 

Ziyaretlerini aralıksız bir şeklide sürdüren Hicran Bozkurt, aynı zamanda tedavisi evlerde devam eden diğer hastaları da ziyaret etti. Hayırsever ve sosyal sorumluluk projelerinde ki aktif kişiliği ile de bilinen Hicran Bozkurt, programdan programa, ziyaretten ziyarete koşarak, toplumla bütünleşmeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.