BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eşmespor süper mutlu

Geçtiğimiz sezon 1.Kümeye Nağmağlup Şampiyon olarak çıkan Eşmespor, 1. Amatör lig B gurubunda emin adımlarla ilerledi. Son maçında iyi futbol oynayarak Bağçeşmespor’u 3-2 mağlup eden Eşmespor, Darıca Türkeli arasında 1 puan farkla ligi ikinci sırada tamamladı.   

03 Şubat 2023 17:58
Eşmespor süper mutlu

FİNALDE RAKİP KARATEPE GENÇLERBİRLİĞİ 

Kocaeli 1. Amatör Play-Off'unda Darıcaspor’u 2-0'lık galibiyet ile yenen ve finale yükselen takım Karatepe Gençlerbirliği, dün akşam Avni Kalkavan Stadı'nda Eşmespor karşılaştılar. Her iki takımda kontrollü futbolunun ardından maç 0-0 bitti. Uzatmaların 103’üncü dakikasında, Eşmespor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Seyfettin Tufanlı’nın kalecinin kapattığı köşeden klas bir gol ile eşitliği bozdu. Kalan dakikalarda da gol olmayınca Süper Amatör’e yükselen taraf Eşmespor oldu. 
 
Müsabaka öncesi Kartepe Kulüpler Birliği başkanın Mevlür Ağra önderliğinde Eşmespor kulüp başkanı Mehmet Özer ve Karatepe Gençlerbirliği başkanı Kemal Adıberi her iki takımın soyunma odasına giderek başarı dilediler. Saha içerisinde de birbirlerine çiçek takdim eden yöneticiler, maç sonrası da dostça ayrılarak birbirlerine teşekkür edip başarı dilediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.