BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Mahallesi’ne yeni park 

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kendi öz kaynaklarını kullanarak Körfez Mahallesi Fuat Çelebi Sokağa yeni park kazandıracak 

30 Ocak 2023 16:08
Körfez Mahallesi’ne yeni park 

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmitli vatandaşlara yeni sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Ekipler bölge halkının nefes alabileceği, çocukların güvenle vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak adına Körfez mahallesi Fuat Çelebi Sokak’ta yeni park yapımına başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 636,09 metrekare olan alanda çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına sunacak. 

ÖZ KAYNAKLAR KULLANILACAK 

Tasarım ve üretimi İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait olan yeni parkta öz kaynaklar kullanılacak. Körfez Mahallesi’ne kazandırılacak yeni parkta 306,42 metrekare yeşil alan, 4.67 metrekare bitkisel tarım alanı, 65,45 metrekare sert zemin, 78,49 metrekare oyun alanı, 1 adet kondisyon alanı, 1 adet çeşme, 1 adet ahşap giriş tagı, 6 adet bank ve 2 adet çöp kutusu bulunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.