BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şehit Kütüphanesi’ne Muhtar Nilgün Düzen’den destek

Gazeteci Mustafa Eranıl tarafından Şehitler adına kurulacak olan yeni üç kütüphane için İzmit Şirintepe Mahallesi Muhtarı Nilgün Düzen, çok sayıda kitap desteğinde bulundu.  

14 Ocak 2023 15:31
Şehit Kütüphanesi’ne Muhtar Nilgün Düzen’den destek

Mahalle sakinlerinden toplamış olduğu kitapları Gazeteci Eranıl’a teslim eden Muhtar Düzen, bundan sonra da kurulacak olan Şehitler Kütüphanesi’ne kitap desteğinde bulunacağını söyledi. 

Gazeteci Eranıl tarafından Şehitler adına bu güne kadar kurulan birçok kütüphaneye destek veren Muhtar Düzen, ‘Şehitlerimiz adına ne yapsak azdır. Kütüphane kurulumunda emeği geçenlere teşekkür ederim. Hem insanların ellerinde olan kitaplar değerlendiriliyor; hem de kütüphane kurularak öğrencilerimizin okuması sağlanıyor’ dedi. 

Gazeteci Eranıl ise kurulacak olan kütüphanelere destek veren Muhtar Düzen’e teşekkür ederek, ‘Bu güne kadar ki her kampanyama destek verdi. Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Körfez’de üç şehidimiz adına üç yeni kütüphanenin kurulumunu önümüzdeki haftalarda bitirmiş olacağım’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.