BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sivaslı İş İnsanları Derneği’nden Rektör Cantürk’e ziyaret

Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Derneği yöneticileri, Rektör hemşehrileri Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

05 Ocak 2023 13:24
Sivaslı İş İnsanları Derneği’nden Rektör Cantürk’e ziyaret

Ziyarette karşılıklı iyi niyet temennilerinin yani sıra STK’lar ile üniversite arasında kurulması planlanan yardım köprüsü ele alındı. KOSİAP Başkanı Erkan Karataş özellikle Kocaeli MYO’larında öğrenim gören öğrencilerin eğitim aldıkları branşlarda tam veya yarı zamanlı istihdamları için planladıkları insan kaynağı projesi hakkında sunum yaparken bu projenin üniversite ayağında Rektörlük olarak desteğin önemine dikkat çektiler. 

Sanayici ve iş gezilerinde de KOSİAP olarak her daim hazır olunacağının da altı çizildi. Ziyarette aynı zamanda Türkü-Der, Kocaeli Anadolu Halk Türkülerini Yaşatma ve Tanıtma Derneğini temsilen Başkan Perihan Karakurt da hazır bulundular. Bu yılın UNESCO tarafından Aşık Veysel'i anma yılı olması sebebi ile KOSİAP KOÜ ve Türkü-Der olarak bir anma programını gerçekleştirme talebini de ilettiler ve bağlama hediyelerini Rektör Cantürk'e takdim ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.