BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sabri Yıldız’dan Başkan Hürriyet’e tesis teşekkürü

Bekirderespor Kulübü Başkanı Sabri Yıldız, katıldığı TV programlarında yakın zamanda kente kazandırılan Nihat Gürer Spor Tesisleri için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti  

04 Ocak 2023 23:15
Sabri Yıldız’dan Başkan Hürriyet’e tesis teşekkürü

Hafta içerisinde Kocaeli TV’de yayınlanan Amatöre Selam Olsun ve Yiğit Özcan’la Mikrofonlarımız İsmetpaşa’da programlarına konuk olan Bekirderespor Kulübü Başkanı Sabri Yıldız, Yenişehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nihat Gürer Spor Tesisleri’nin kente önemli bir hizmet olduğunu belirterek projeyi hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. 

SÜRECİ ANLATTI

Her iki programda da projenin hayata geçiş sürecini ve şu anki mevcut durumu kamuoyuyla paylaşan Yıldız, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 5 yıldır elimde bir proje var. Bu projeyle ilgili detayları yetkililere anlatıyorum, ihtiyaçlarımızı dile getiriyorum. Bir gün bir programda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile görüşme fırsatı buldum. Sağ olsun o da beni dinledi ve ‘olur’ dedi. Kısa süre sonra proje ile ilgili çalışmalar başladı. 

“KAYGILARI ORTADAN KALDIRDIK”

Proje ihaleye çıktı, iptal oldu. Yeniden ihaleye çıktı ve 21 Nisan itibari ile de ilk kazma vuruldu. Çalışmaların başladığı süreçte bölge halkı bazı şeyleri yanlış anlayarak tesis ile ilgili itirazlarda bulundular. Hepsi ile diyalog halinde olarak süreci anlattım ve kaygılarını ortadan kaldırdık.

“TÜM KULÜPLER FAYDALANACAK”

Tesisin yapımı tamamlandıktan sonra da resmi olarak Bekirderespor’a tahsis edildi. Kulüp olarak altyapı çalışmalarımız burada devam ediyor. Bu anlamda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum. Bu konuda bize çok yardımcı oldu. Bundan sonrada aynı tesis yapılaşması devam ederek diğer kulüplerde buradan faydalanacaktır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.