BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Söğüt’ten 2023 mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Söğüt, “Türkiye’nin 100. yılında 7’den 70’e sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi 

31 Aralık 2022 05:56
Başkan Söğüt’ten 2023 mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında çocuklarla, gençlerle, ulu çınarlarımızla, 7’den 70’e sağlam adımlarla, daha güçlü yürümeye devam edeceğiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sizinle birlikte geride bıraktığımız yıllarda ilçemize yaptığımız alt ve üstyapı yatırımları, inşa ettiğimiz kültür, bilim, sanat ve spor tesisleri,  ilçemize kazandırdığımız park ve rekreasyon alanları bizim için gurur kaynağı oldu. 

BİR BASAMAK DAHA YUKARI

Geride bıraktığımız yıllarda insan, hayvan ve çevre konularındaki çaba ve hizmetlerimizin yanında; çocuklar, gençler ve yaşlılara dönük hizmetlerimize de ivme kazandırmış olduk. 2023 için temennimiz ve çabamız, geride kalan yılların tüm eksiklerini tamamlamak ve ilçemizi bir basamak daha yukarıya taşıyabilmektir.

AYRI AYRI KUTLUYORUM

Yeni yılda da, hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Bu duygularla, 2023 yılının size, Körfezimize, milletimize ve tüm insanlığa umut, sağlık ve güzellik getirmesini temenni ediyor, her birinizin yeni yılını sevgiyle ayrı ayrı kutluyorum. 2023 yılı hepimize hayırlı olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.