BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CNNTÜRK Radyo’nun yayın ağı genişliyor

Türkiye’nin haber radyosu şimdi de Edirne ve Kocaeli’nde dinleyicileri ile buluşuyor. 

27 Aralık 2022 18:56
CNNTÜRK Radyo’nun yayın ağı genişliyor

“İlk bilen siz olun” sloganı ile çıktığı yolda dinleyicilerin her daim beğenisini ve güvenini kazanmış, yaptığı haber yayınları ile Türkiye’nin önde gelen haber radyosu olan “CNNTÜRK Radyo”, frekans ağını genişletmeye devam ediyor. 

Ekran yayınının yanı sıra radyo yayını ile de Türkiye ve Dünya’da yaşanan tüm gelişmeleri dinleyicilere ulaştıran CNNTÜRK Radyo, Edirne ve Kocaeli’nde de yayın hayatına başladı. 

Bünyesine kattığı iki yeni frekans ile gücüne güç katan CNNTÜRK Radyo, Edirne’de 95.5 frekansı ile, Kocaeli’nde ise 88.1 frekansı ile yayın hayatına başladı.

CNNTÜRK Radyo’yu, karasal yayından, https://www.cnnturk.com/radyo adresinden ve CNNTÜRK mobil uygulamasından canlı ve kesintisiz olarak dinleyebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.