BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çınar Kadın Kooperatifinin yeni şubesi Çınar Home yarın açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde kurulan ve kurulduğu günden bu yana çalışmaları ile dikkat çeken İzmit Çınar Kadın Kooperatifinin yeni şubesi Çınar Home 28 Aralık Çarşamba günü (Yarın) açılıyor 

27 Aralık 2022 07:16
Çınar Kadın Kooperatifinin yeni şubesi Çınar Home yarın açılıyor!

Kadınların üretimde yer almasını önemseyen ve çalışmalarını bu doğrultuda yürüten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleriyle kurulan Çınar Kadın Kooperatifinin yeni şubesi açılışa hazırlanıyor. Faaliyete başladığı ilk günden bu yana çalışmalarıyla dikkat çeken; pandemi döneminde maske dikimiyle kentin en önemli ihtiyacını karşılayan Çınar Kadın Kooperatifi’nin yeni şubesi 28 Aralık Çarşamba günü (Yarın) saat 10.00’da hizmete açılacak. 

SOSYAL VE EKONOMİK HAYATA KATKI SAĞLAYACAK

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:71 adresinde Çınar Home ismiyle kadınların sosyal ve ekonomik hayatına katkı sunacak olan Çınar Kadın Kooperatifi, mevcutta 85 ortak ile çalışmalarına devam ediyor. Kadınların kendi ayakları üzerinde durmaları ve istihdama katılmaları amacıyla faaliyetlerine devam eden Çınar Kadın Kooperatifi’nin yeni şubesinin açılışına tüm İzmitliler davetlidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.