BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sedaş, 2 yıldır o konutlara elektrik veremiyor

Sarımeşe’de yer alan Kartepe Konakları’nda 2 yıldır elektrik sorunu çözülemedi. Yaklaşık 150 hane bu yüzden dairelere taşınamıyor. Bir trafo kurmak bu kadar zor mu? Bu haller Sedaş gibi köklü bir kuruma hiç ama hiç yakışmıyor. 

23 Aralık 2022 08:10
Sedaş, 2 yıldır o konutlara elektrik veremiyor

Aynı konutlarda ikamet eden ve gazetemizi arayan bir vatandaş şöyle konuştu: Tam 2 yıldır elektrik yok. Bize 2 sene önce elektrik için başvurduğumuzda proje çizdirildi, onay verildi ama hala elektrik verilemedi. Altyapı işini yürüten müteahhit battı, çalışma yarım kaldı falan deniyor. 

Sedaş’ın müteahhidinin batıp batmaması vatandaş olarak bizi ilgilendirmez. Battıysa iş hemen başka bir müteahhide verilir ve tamamlanır. Böyle rezalet olmaz.  Daire sahiplerine elektrik sayacı bile verildi, fakat ortada elektrik yok. 

Tekrar ediyorum; yaklaşık 150 hane bu sorunu yaşıyor. Sedaş’ın müteahhidi batmışsa, vatandaşın suçu ne? Sonuçta elektriği bedavaya da vermiyorlar. Bu sorunun çok acil giderilmesini istiyoruz. Yeter artık çok öfkeliyiz, adeta isyan noktasına geldik. Kocaeli’deki Sedaş’ın İl Müdürlüğü yetkilileri de son derece duyarsızlar. Sedaş gibi köklü bir şirkete bu haller yakışmıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.