BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Pink Pet Körfez’de hizmette

Meral Dağ tarafından açılan “Pink Pet”  Pet Kuaför ve Pet Shop olarak Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes Caddesi No:58/C adresinde hizmete girdi 

21 Aralık 2022 06:17
Pink Pet Körfez’de hizmette

Körfez’de gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreni ile Pink Pet müşterilerine hizmet vermeye başladı. Meral Dağ’ın işletmeciliğinde faaliyete geçen Pink Pet hafta sonu gerçekleşen açılış töreniyle kurdelesi kesildi.Körfez Mimar Sinan Mahallesi Menderes  Caddesi No:58/C de hizmet edecek olan Pink Pet’in açılış törenine, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk,İzocam Yatırımlar ve Üretim Direktörü Ahmet Oruç,çevre esnaflar  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÖZTÜRK VE ORUÇ KONUŞTU

Açılışta konuşma yapan Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk,Körfez’e böyle bir işletme kazandırdıkları için teşekkür ederek, açılan işletmenin Körfez’e hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. İzocam Yatırım Direktörü Ahmet Oruç’ da konuşmasında bu işletmenin başından beri çok emek harcanarak oluşturulduğunu, müessesenin ve kadın girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konuşmanın ardından kesilen kurdeleyle işletme Kocaeli lere kapılarını açtı.



KÖRFEZ MİMAR MAHALLESİNDE

Rengarenk tasarımı ile beğeni toplayan işletmede patili dostlarımızın gereksinim duydukları Pet kuaför,Pet shop ırklara özel köpek makas tıraşı,Banyo tırnak kesimi,Hijyen tıraşı,Anestezisiz  kedi tıraşı,Tarama,Tırnak kesimi,her türlü mama, aksesuar, bakım ürünleri mevcut.Açılış ile duygu ve düşüncelerini aktaran işletme sahibi Meral Dağ , “Halkımıza güven duygusunu aşılayabileceğimiz, kaliteli ve her daim uygun fiyat politikası izleyen bir işletme yaratmayı vizyon edindik. Çıktığımız bu yolda halkımızın bizlere gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Halkımızı  işletmemize davet ediyorum ” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.