BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli ustadan bir güzel sergi

İzmitli fotoğraf sanatçısı M. Özcan Teras kişisel sergisi “ Bağlarım” adlı fotoğraf sergisi açtı.  

21 Aralık 2022 08:33
İzmitli ustadan bir güzel sergi

Koç vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Merkezînde açılan sergide 30 fotoğraf yer alıyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu kurucu başkanı olan M. Özcan Teras Üçüncü kişisel sergisine katılım yoğun oldu. 

Gölcük belediye başkanı A.Yıldırım Sezer, İl kültür müdürü Fatih Taşdelen, İzmit Kent Konsey Başkanı Hüseyin Erol, Kocaeli Barosu geçmiş dönem başkanı Bahar Gültekin Candemir, MMO Kocaeli Şube başkanı M.Ali Elma, Yazar Mustafa Küpçü, sanatçı dostları  Lale Tiğ, Kürşat-Benan Çağın, Nermin Tirben, Sami Pekdemir,Cavit İnam katıldı. Birçoğu son yılın çalışmaları olan Fotoğraflar Kocaeli’nde  Türkiye'nin çeşitli yerlerinde, yurt dışında çekildi. Sergi  20 Ocak gününe kadar açık kalacak...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.