BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de kariyer buluşmaları başladı

Başiskele Belediyesi, geleceğin mimarı gençlerin geleceklerini daha iyi planlamalarına destek olmak için kentteki lise son sınıflara yönelik Kariyer Buluşmaları programlarına başladı. 

17 Aralık 2022 19:07
Başiskele’de kariyer buluşmaları başladı

Başiskele’de Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden spora, kültürden sanata gençlere büyük yatırımlar yapan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yeni bir projeyle daha geleceğin hazinesi olarak gördüğü genç kardeşlerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Kariyer Buluşmaları’nı da hayata geçiren Başiskele Belediyesi, lise son sınıf öğrencilerini ilçede faaliyetlerini yürüten firmaların kariyer yapmış yöneticileriyle buluşturuyor.

İlçenin her bir lisesinde farklı firma yöneticileriyle gerçekleştirilecek Kariyer Buluşmaları’nın ilki Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Anadolu Lisesi’nde yapıldı. ÇİMTAŞ Tersanesi İnsan Kaynakları Uzmanı Serpil Akçay Esin ve Abidin Aktürk’ün konuşmacı olarak katıldığı programa 12. sınıf öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen programda konuşmacılar, iş deneyimlerini, kariyer basamaklarını ve tecrübelerini gençlere aktardılar. İyi bir kariyerin iyi bir eğitimden geçtiğinin vurgulandığı programda Başiskele Belediyesi’nin özellikle eğitim ile gençlere yönelik önemli çalışmalar yaptığının altını çizildi.

İnteraktif bir şekilde düzenlenen programda gençler de konuşmacılara gelecek planlamaları hakkında çeşitli sorular yönelttiler.   

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Hizmetleri Müdürlüğü tarafından koordine edilen Kariyer Buluşmaları her hafta farklı bir okulda farklı konuşmacılarla gerçekleştirilecek.  

GENÇBÜS DE ORADAYDI

Başiskele Belediyesi’nin gençlere yönelik hizmetlerinin gençlerin ayağına götürüldüğü GençBüs de Şehit Ömür Ertuğrul Sarı Anadolu Lisesi’ndeydi. Okul bahçesine park eden GençBüs’de öğrencilere çay ve kahve ikramı yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.