BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de futsal heyecanı sona erdi

Derince Spor Salonu’nda gerçekleşen Az Görenler B2-B3 Futsal 2. Lig 2. Devre müsabakaları düzenlenen ödül töreni ile sona erdi 

13 Aralık 2022 18:32
Derince’de futsal heyecanı sona erdi

Az Görenler B2-B3 Futsal 2. Lig 2. Devre müsabakaları 1 – 10 Aralık tarihleri arasında Yenikent Mahallesi’nde yer alan Derince Spor Salonu’nda oynandı. Kocaeli Gölcük Görme Engelliler Spor Kulübü’nün birinciliğiyle sonuçlanan turnuvada Bursa Timsahlar Görme Engelliler Spor Kulübü ikinci, Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Turnuvanın sonunda ise dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer’in de katıldığı ödül töreninin ardından Derince’deki heyecan sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.