BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özkaraaslan Petrol’e İki ödül birden

Kocaeli’de akaryakıt, hafriyat, inşaat ve taahhüt alanlarında faaliyet gösteren ve Automatic Taşıt Tanıma Sistemi Filo Satışları Distribütörü olan Özkaraaslan Petrol, Petrol Ofisi’nden iki ödül birden aldı. 

06 Aralık 2022 08:23
Özkaraaslan Petrol’e İki ödül birden

Türkiye genelinde 1800 bayi ağına sahip akaryakıt sektörü liderlerinden olan Petrol Ofisi Anonim Şirketi’nin bayi toplantısı geçen hafta Antalya Belek’te gerçekleştirildi. Petrol Ofisi Bayi Toplantısı’nda Özkaraaslan Petrol İnşaat Hafriyat Nakliyat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iki ödül birden kazanarak büyük bir başarı elde etti. Tanker ile dökme ve araç filosuna sahip firmaların araçlarına automatic taşıt tanıma sistemi ile yakıt tedariğini gerçekleştirme görevinde Kocaeli’de öncü olan Özkaraaslan Petrol, “2021 yılı En Çok Satış Gerçekleştiren Filo Satışları İş Ortağı” birincisi  ve  “En Çok Satış Artışı Gerçekleştiren Filo Satışları İş Ortağı” birincisi oldu. 

BAŞARILARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Petrol Ofisi’nden daha önceki yıllarda da ödül almaya hak kazanan Özkaraaslan Petrol, 2019 yılında da En Çok Satış Artışı Gerçekleştiren Filo Satışları İş Ortağı üçüncüsü; 2020 yılında ise En Çok Satış Gerçekleştiren Filo Satışları İş Ortağı ikincisi olmuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.