BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinin hibe desteğiyle çiftçi toprağına süper meyve ekecek

Süper meyve olarak bilinen Aronya üretimine devam eden İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, yerli tarım emekçilerimizi desteklemek için 2 bin 630 adet aronya fidanını, yüzde 90 hibe ile çiftçiye dağıttı 

05 Aralık 2022 16:57
İzmit Belediyesinin hibe desteğiyle çiftçi toprağına süper meyve ekecek

İnsana olduğu kadar doğaya da değer veren İzmit Belediyesi, çiftçileri desteklemeye devam veriyor. İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Emirhan Mahallesi’nde bulunan Alternatif Ürünler Bahçesinde üretimi süren ve süper meyve olarak adlandırılan aronya bitkisinin fidanları yüzde 90 hibe ile çiftçilere dağıtıldı.

2 BİN 640 ADET FİDAN 

Alternatif ürünleri destekleme projesi kapsamında gerçekleşen fide dağıtımı programına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyesi İsmet Kanık katıldı. Başvuru şartlarını yerine getiren 14 İzmitli çiftçiye 2 bin 630 adet fidan hibesi yapıldı. Çiftçilere ayrıca ücretsiz danışmanlık hizmeti verileceği de duyuruldu. Fidan desteği alan çiftçiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Yeni̇ce 2022-12-05 22:13:21

Geçen hafta Kimliklerimizin değişimi için fotoğrahanede Ailemizin 5 kişi Biometrik fotoğrafa 375 tl para ödedim. Kızım ınstegramda site bulmuş ismi ''DİJİTALABC'' evde Cep Telefonunuz ile çekdiğiniz fotoğrafınızı dijital biometrik yaparak 10 tl ye gönderiyormuş. Fotoğrafcı 1 adet 10x15 baskıyı 5 tl ye basıyor. Kıssa hesap 50 tl+25 tl=75 tl nerde bizim 300 tl. Derler ya ben yandım siz yanmayın. Derim ki İnsanlara yardımcı olmak için bu bilgiyi yayalım ben üzerime düşen görevi yapayım gerisi size kalmış...