BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, BBP heyetini konuk etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti 

28 Kasım 2022 15:44
Başkan Aygün, BBP heyetini konuk etti

İlçede hizmete sunduğu projelerin yanında istişareye de büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir araya geldiği konuklarıyla hizmete sunduğu projeler ve devam eden çalışmalarını da paylaşıyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, yönetim kurulu üyeleri Volkan Demirel, Ufuk Kamiloğlu ve Ferdi Hamza Tan’ı konuk etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Ekmekçioğlu ve konuklarına teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.