BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Muhtar Habibe Demiroğlu Aksoy, oğlunu sünnet ettirdi

İzmit Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy, oğlu Ahmet Asım için sünnet cemiyeti düzenledi.   

22 Kasım 2022 07:01
Muhtar Habibe Demiroğlu Aksoy, oğlunu sünnet ettirdi

Muhtar Habibe Demirğlu Aksoy ile Tufan Aksoy’un biricik oğulları Ahmet Asım; düzenlenen sünnet cemiyeti ile erkekliğe ‘merhaba’ dedi. Derince Yenikent Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sünnet cemiyetine,  kentin yöneticileri başta olmak üzere toplumun her kesiminden insan gelerek, Aksoy Ailesi’nin bu güzel ve mutlu gününe ortak oldular. 

Düzenlenen cemiyete, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın; İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; daire müdürleri; sivil toplum kuruluşu yöneticileri, muhtarlar; sendika temsilcileri; siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, iş adamları, sanayiciler, eğitim camiasından çok sayıda insan ve vatandaşlar katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle, bölgenin en büyük salonu yetersiz kaldı. Aksoy Ailesi, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarla yakından ilgilendi. 

Ahmet Asım ise bu güzel ve özel günün tadını çıkardı; arkadaşlarıyla bol bol eğlendi. Habibe-Tufan Aksoy çifti, bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ederek, ‘Mutluluklar, paylaşıldıkça artar. Bizim mutlu günümüzde, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz’ dediler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.