Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelinde yeni oto korkulukların yapılması, hasarlı oto korkulukların sökülüp yenilenmesi için çalışmalara devam ediyor. Yıl boyunca 12 ilçede 16 bin 858 m yeni oto korkuluk montajı yapıldı. Hasarlı oto korkuluk hatlarında ise 7 bin 516 m tamirat çalışması yapıldı.
OTO KORKULUKLAR YENİLENİYOR
“Yol medeniyettir’’ ilkesiyle kent genelinde çalışma yapan ve hayata geçirdiği projelerle ulaşımı kolaylaştıran Büyükşehir, bu hizmetlerin yanında sürücülerin güvenli bir şekilde ulaşımlarını kolaylaştırmak için oto korkuluklara yönelik çalışma yapıyor. Bu kapsamda yıpranan, ömrünü dolduran veya trafik kazaları nedeniyle zarar gören oto korkuluklar yenileniyor.
12 İLÇEDE ÇALIŞMA
Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetimi Şube Müdürlüğünce il genelinde çalışmalar devam ediyor. Yol güvenliği için önemli bir unsur olan oto korkuluklar ekiplerce değiştiriliyor. Yıl boyunca süren çalışmalar kapsamda ekipler 30 bin m yeni oto korkuluk çalışması yapacak.
.gif)
Kocaeli’de İtfaiye Depo Binası Projesi ne durumda?
Altın fiyatlarında yeni rekor için tarih verildi
AKP ve MHP’liler Dilovası’nda o açılışta bir araya geldi
Binlerce çocuk Okula Bi’ Mola’da stres attı




