BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Öğrencilerden Patibüs’e mama desteği  

Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’nün pati dostu öğrencileri, düzenledikleri kermes etkinliğinin ardından toplanan gelir ile aldıkları mamaları İzmit Belediyesi Patibüs aracına hediye etti 

07 Kasım 2022 21:34
Öğrencilerden Patibüs’e mama desteği  

İzmit Belediyesi ekipleri, kış aylarının yaklaşmasıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına düzenli olarak mama desteğini sürdürüyor. Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’nün pati dostu öğrencileri, düzenledikleri kermes etkinliği ve kendi yaptıkları mama kumbarası ile biriktirdikleri mamaları can dostlarımız için İzmit Belediyesi Patibüs aracına hediye etti. 

PATİBÜS’Ü ÇOK SEVDİLER 

Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’ne gelerek patili dostlara verilen hediye mamaları teslim alan İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanları, pati dostu öğrencilere Patibüs’ü tanıttı. Patibüs’ü inceledikten sonra hayran kalan minik öğrenciler, Patibüs ’ün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.