BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet’in mesajı FOX TV’de milyonlara ulaştı!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in her hafta sonu FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programına gönderdiği mesaj milyonlara ulaştı. 

30 Ekim 2022 08:57
Başkan Hürriyet’in mesajı FOX TV’de milyonlara ulaştı!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, FOX TV’de her hafta sonu sabah saatlerinde yayınlanan Çalar Saat programına mesaj gönderdi. Başkan Hürriyet’in gönderdiği mesajı program sunucusu Ezgi Gözeger milyonlara okudu. 

“YILLARDIR HALKEVİ BAKIMSIZ BIRAKILDI”

Başkan Hürriyet’in FOX TV Çalar Saat programı sunucusuna gönderdiği mesajda,“Sekayı haber yapmışsınız. İzmit için kentin neredeyse tamamıydı Seka Fabrikası. Hala İzmit’te o aidiyet devam eder, sosyal hayattı. Sekalıların kurduğu musiki derneği ilk konserini Cumhuriyet döneminin Halkevi’nde yapmıştı. Yıllardır Halkevi de bakımsız bırakıldı ve şimdi yıkılsın diye uğraşanlar var. Sekalıların kurduğu 3 tane derneğimiz var hala aktifler. 

“CUMHURİYETİMİZ İLELEBET YAŞAYACAK”

İzmit’te de bin 380 kişinin katıldığı bir zeybek oyunuyla Cumhuriyetimizin 99’ıncı yılını kutladık. Rahmetli Türkan Saylan’ın dediği gibi; Her eğitimli kadının bu Cumhuriyet’e borcu var. Hepimiz beraberce başaracağız ve Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak.” ifadelerini kullandı. Program sunucusu Ezgi Gözeger de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e gönderdiği mesaj için teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.