Partinin 2. Olağan büyük kongresinin 6 Kasım’da Ankara’ da yapılacağının ilan edilmesinin ardından ilçelerde yapılan programlar sıklaştırıldı.
Parti heyeti bu akşamki programını Karamürsel ilçe merkezinde gerçekleştirdi. Heyet Karamürsel halkının sorunlarını dinledi. Karamürsellilere Yeniden Refah Partisini ve ülkenin sorunlarına bulduğu çözümleri anlattı. Karamürsellileri büyük kongreye davet etti.
Ziyaretler sırasında il başkanı Mehmet Aras pek çok kişiyi büyük kongreye davet etti. Program esnasında basına da açıklamalarda bulunan Aras kongre günü her ilçeden onlarca otobüs kaldıracaklarını belirtti. Talep eden herkesin Ankara’ ya gitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Aras, bütün Kocaeli halkını kongrede görmek istediklerini söyledi.
.gif)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı




