BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gülümse Kafe Fevziye doldu taştı

İzmitliler, tadilat çalışmaları tamamlanan ve geçtiğimiz haftalarda hizmet vermeye başlayan Fevziye Çay Bahçesi Gülümse Kafe’ye yoğun ilgi gösterdi. 

25 Ekim 2022 20:07
Gülümse Kafe Fevziye doldu taştı

İzmit Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiği ve kentimizin markası haline gelen Gülümse Kafe ailesine bir yenisi daha eklendi. Bugüne kadar özel işletmelerin elinde olan ve sözleşmesi sona eren Fevziye Çay Bahçesi’ni artık İzmit Belediyesi işletiyor. Gülümse Kafe Fevziye olarak hizmet vermeye başlayan çay bahçesinde Gülümse Kafe kalitesiyle hizmet sunuluyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Gülümse Kafe Fevziye'ye İzmitliler yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar merkezi bir noktada bulunan sosyal tesiste akşamları çay içip sohbet etme imkânı bulurken, Gülümse Kafe’nin meşhur lezzetlerini de tadabiliyorlar. Çayın hala 2 TL olmasının yanında diğer fiyatların da çok uygun olmasından dolayı çok memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar bu hizmetten dolayı İzmit Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.