BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez kırmızı-beyaza büründü

Körfez Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle ilçenin işlek caddelerini, kırmızı beyaz Türk Bayrakları ile donattı. 

22 Ekim 2022 11:39
Körfez kırmızı-beyaza büründü

Milli Bayramlara büyük önem veren Körfez Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle; kentin dört bir noktasını Türk bayraklarıyla donattı. Ana caddelere Türk bayrakları asılırken, sıralı bayraklar da kentin giriş ve çıkışları ile kavşaklarda kullanılarak adeta kent kırmızı beyaz renklere boyandı.

"ŞANLI BAYRAĞIMIZLA SÜSLENDİ"

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar, Körfez’in yaya ve araç trafiğinde yoğun olarak kullanılan bölgelerinde devam etti.  Cumhuriyet’in 99. Yılında Körfez semaları adeta kırmızı-beyaza büründü.Bölge halkı, yürütülen çalışma sebebiyle Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.