BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Havuzlubahçe muhtarlık binası ve kurs merkezi hizmete hazır   

Başiskele’nin her bir mahallesine ihtiyaçlara göre hizmet götürmeye tüm hızıyla devam eden Başiskele Belediyesi, Havuzlubahçe’nin doğal güzelliklerine uygun olarak yapılan muhtarlık ve kurs merkezindeki çalışmaları tamamladı. 

22 Ekim 2022 07:24
Havuzlubahçe muhtarlık binası ve kurs merkezi hizmete hazır   

Kentin doğasına uygun insan odaklı eserleri Başiskele’ye kazandıran Başiskele Belediyesi, Havuzlubahçe Mahallesi sakinlerine büyük fayda sağlayacak geleneksel mimaride yapılan taş bina sağlam ve estetik görünümüyle büyük beğeni topluyor. Ekiplerin hummalı çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Havuzlubahçe Muhtarlık Binası ve Kurs Merkezi vatandaşlara hizmet vermeye başladı.  

TARİHİ BİR AMBİYANS OLUŞTURDU

Havuzlubahçe Caddesi ile Çavuşoğulları Sokak’ın birleşiminde yaklaşık 2 bin 400 metrekare alan üzerinde 141 metrekare taban oturumlu binada çalışmalar tamamlandı. Taş ve ahşap yapıdan oluşan bina, doğaya uygunluğu ve Osmanlı’nın özgün mimarisini yansıtan mimarisiyle tarihi bir ambiyans oluşturdu. Muhtarlık odası, Başiskele Belediyesi’nin hayat boyu öğrenme kurs faaliyetlerini düzenleyeceği sınıfların yer alacağı binada, mescid, mutfak ve WC’ler de yer alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.