BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mobil Atık Getirme Merkezleri çoğalıyor

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki dört noktada oluşturulan Mobil Atık Getirme Merkezlerinin sayısı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de 6 adet getirmesi ile birlikte 10’a yükseldi 

21 Ekim 2022 17:13
Mobil Atık Getirme Merkezleri çoğalıyor

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki dört noktada oluşturulan Mobil Atık Getirme Merkezlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Körfez Belediyesi ile birlikte kentin belirli noktalarına 6 adet daha Mobil Atık Getirme Merkezi yerleştirdi.

ÜNİTE SAYISI 10’A YÜKSELDİ

Hereke, İlimtepe ve sahil bölgelerine koyulan 6 yeni ünite ile birlikte mobil atık getirme merkezlerin sayısı 10’a yükseldi. Körfez Belediyesi Sıfır Atık Birimi yetkilileri, mobil atık getirme merkezlerinin ile atıkların kaynağında ayrıştırılması ve döngüsel ekonomiye katkı sağlaması adına önemli olduğuna değindi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.