BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Muhtarlarımız bizim çözüm ortağımız

Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlenen programda Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye gönül birliği içerisinde hizmet ettikleri muhtarlarla bir araya geldi 

20 Ekim 2022 17:00
Muhtarlarımız bizim çözüm ortağımız

MUHTARLAR GÜNÜ BULUŞMASI

Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yelken Kafe’de düzenlenen programda Derince ilçesinde görev yapan muhtarlar ile buluşan Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, kaymakamlık ve belediyenin ilgili yöneticilerinin de eşlik ettiği programda ilçede gerçekleşen hizmetler ve projeler de konuşuldu.

AYGÜN VE DALLI’DAN MESAJLAR

Programda bir konuşma yapan Derince Kaymakamı Meftun Dallı “Bugün Derince’mizin çok kıymetli muhtarlarıyla buluştuk ve kendilerinin Muhtarlar Günü’nü kutladık. Muhtarlarımıza her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyor, işlerinde başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de “Muhtarlarımız bizim en önemli çözüm ortağımız. Derince’mize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.