İşte o açıklamanın içeriği:
193 yıllık bir tarihle devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, yerel demokrasinin en eski temsilcisi muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarım.
Muhtarlarımız, mahalle sakinlerinin devletle iletişiminin güçlendirilmesi için gayretle çalışan; devletin uygulama ve değişikliklerini mahalle sakinleriyle paylaşan, bölgenin sorunlarının en etkin biçimde çözülmesinde yer alan, sosyal yaşamın içerisinde olan ve her türlü üzüntüde, sevinçte kapısını gönül rahatlığıyla çalabileceğimiz, devleti en yakınımızda hissettiğimiz makamlardır.
19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, başta bölgemizde görev alan muhtarlarımız olmak üzere ülkemizin dört bir yanındaki muhtarlarımıza başarılar diler; bölgemiz için kendileriyle birlikte çalışmaktan duyduğum memnuniyeti belirtir, tüm muhtarlarımıza sevgilerimi sunarım.
Bayram gezmesinin maliyeti arttı
Dilovası’nda AKP ve MHP’lilerden bayram ziyaretleri
Teröristlerin posterini açtılar
Fatih Altaylı muhalefete muhalefet etti!







