BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AK Partili Civelek, Önal ve yönetimini kutladı

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul ile yeni başkan ve yönetim kurulunun belirlendiği Kocaeli Erzurumlular Vakfı Kültür ve Dayanışma Vakfı’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

17 Ekim 2022 07:08
AK Partili Civelek, Önal ve yönetimini kutladı

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde ise kent siyasetinin önemli bir ismini ağırladı. AK Parti’de bir dönem il başkanlığı görevini yerine getiren Mahmut Civelek, vakfa gerçekleştirdiği ziyaretinde yeniden göreve seçilen Başkan Ahmet Önal ile yönetimini tebrik etti ve başarılar dileğinde bulundu.

KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Civelek’e ziyareti ve destek mesajları dolayısıyla teşekkür eden ve yapılan çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ise, “Mahmut Bey’in destek mesajları çok değerli. Kendisine ilgisi ve desteği dolayısıyla teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Bu arada Başkan Önal, buluşma sırasında AK Partili Mahmut Civelek’e Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri “Marifetname” adlı eserini hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.