BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dualarımız maden şehitlerimiz için

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Herfene Gecesi programında Bartın’da yaşanan maden kazasında yaşamını yitiren şehitlerimiz için dualar edildi 

17 Ekim 2022 06:15
Dualarımız maden şehitlerimiz için

Merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen Herfene Gecesi programı protokol ve vatandaşların geniş katılımıyla gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile Erzurumlu vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlendi. Bartın Amasra’da yaşanan maden kazasında yaşamını yitiren şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu ve dualar edilen programda, şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.