BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu’ndan kadına şiddete hayır semineri

Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu üyelerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile kadına şiddete hayır semineri verildi  

13 Ekim 2022 21:31
Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu’ndan kadına şiddete hayır semineri

Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyon Başkanı Şükrü Başaran ve yönetim kurulu ile üyelerinin de hazır bulunduğu İzmit fuar içi sivil toplum merkezinde gerçekleştirilen bu seminerde katılanlar 
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Kadına Şiddet Şube Müdürlüğü komiserlerinden Ali Koçak ve Burak Sav’ı dikkatle dinlediler.

ÇOCUKLARA İYİ ÖRNEKLER

Söz konusu buluşmada kadına yönelik şiddetin asla kabul edilemez olduğunun altı çizildi. Gelecekte potansiyel suçlara bulaşmamaları için çocukların ağaç yaşken eğilir misali iyi örneklerle yetişmelerine önem verilmeli. Aksi halde öfkesini kontrol edemeyen genç neslin yetişmesiyle ilgili hepimizi sıkıntıya sokan bir manzarayla karşı karşıya kalabiliriz de denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.