BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gençlik Rotası’na başarı ödülü

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki gençlere yönelik hazırlanan Gençlik Rotası Projesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği 'Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri' yarışmasında ödüle layık görüldü 

08 Ekim 2022 13:01
Gençlik Rotası’na başarı ödülü

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki gençlere yönelik hazırlanan Gençlik Rotası Projesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği 'Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri' yarışmasında ödüle layık görüldü. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da Körfez Belediyesi’nin standını ziyaret ederek ödülleri takdim etti.

ÖRNEK PROJELER

Ödülü Körfez Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Osman Yurt aldı. Ayrıca Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Gülal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş da yer aldı. Vekiller de Körfez Belediyesi’nin gençlere yönelik düzenlediği proje ve etkinliklerin örnek olabileceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.