BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ozan Aksu’dan ironik paylaşım

İzmit Belediyesi Koordinatörlerinden Ozan Aksu hizmet araçlarının teslimine dair yaptığı paylaşımda “Teslim edeceğimiz her aracı paylaştırıp, evlerin salonlarına koysaydık grup başkanvekili bu tarihi açıklamayı yapamayacaktı. Açık havada ve herkesin görebileceği yerde araç sakladık. İşte belediye olarak budur bağışlanamaz suçumuz” ifadelerini kullandı.  

06 Ekim 2022 08:16
Ozan Aksu’dan ironik paylaşım

İzmit Belediyesi Koordinatörlerinden Ozan Aksu sosyal medya hesabından ihalesi biten ve firmalara teslim edilen kiralık araçlara dair paylaşımda bulundu. Aksu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Yapılan açıklamanın ciddiyetini ele alırsak hayvan pazarında araç mı olur diye de açıklama yapabilirdi. Suç bizim sanırım, grup başkanvekillerinin bunu düşüneceğini tahmin edemedik. O kadar aracı kapalı bir alanda saklamalıydık sözüm ona. Teslim edeceğimiz her aracı paylaştırıp, evlerin salonlarına koysaydık grup başkanvekili bu tarihi açıklamayı yapamayacaktı. Müdürlüğümüzün önünde, açık havada ve herkesin görebileceği yerde araç sakladık. İşte belediye olarak budur bağışlanamaz suçumuz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.