BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vacit Çelik şiir kitabını imzalıyor

Eski Bekirpaşa Belediyesi Eğitim-Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve gazeteci Ş.Vacit Çelik şiir kitabını imzalıyor .. 

29 Eylul 2022 14:59
Vacit Çelik şiir kitabını imzalıyor

Eski Bekirpaşa Belediyesi Eğitim –Kültür ve Sosyal  İşler Müdürü olarak emekli olduktan sonra Bartın Amasra Belediye Başkanlığının uzun yıllar Basın ve Kültür –Sanat Danışmanlığını ve ilimizdeki yerel, gazetelerinde köşe yazarlığı yapan İzmit Mehmet Ali Paşalı Ş.Vacit Çelik  yıllardır yazdığı şiirleri kitaplaştırdı. 

202 sayfalık ‘’şiirarasıhayat’’ adı eserini 1 Ekim Cumartesi günü saat 14.00 ile 17.00 arası kitap Keyfim’de imzalayacak. Vacit Çelik ilk şiir kitabı olan ‘’şiirarasıhayat’’ ile ilgili şunları söyledi : ‘’Benim için her biri sevda olan şiirlerimde hüzün, özlem, gökyüzü, deniz, toprak, sis - kardelen – buğday tarlası, karınca – arı - bülbül – kartal, volkan, buzdağı, emek, umut, güzel, çirkin kahkaha, gözyaşı, bağlılık, ihanet sonbahar, sen, ben kısaca hayata dair herşey var. Bu güne kadar kendime sakladığım şiirlerimi kitap ve şiir sever dostlarla buluşturmaktan sınırsız mutluyum. Basınımızın saygı değer emekçilerini ve tüm halkımızı şiirarasıhayat ile tanışma ve imza günümü onurlandırmalarını bekliyorum” dedi. 

Ankara Klaros Yayınları tarafından basılan şiir kitabı D&D, Kitap Yurdu, sözcü gibi birçok yayınevi raflarında yer alarak satışa sunuldu. Kitapta kentimizin önde gelen şairlerinden biri olan Ruşen Hakkı için de bir şiir yer alıyor....

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.